top of page

Om klubben

valkomna-till-korpehola-judoklubb.png

Korpehôla Judoklubb startade sin verksamhet i januari 2013, efter att ett beslut fattats om att bilda klubben i december 2012. Verksamheten bedrevs då på Bohusläns Kampsportscenter, på Strömstadsvägen och senare även på Herrestadsskolan i Uddevalla. Vi erbjuder träning för alla från sex år och uppåt. Från och med HT-17 fram till VT2018 erbjöd klubben bara träning på Herrestadsskolan. Under våren 2018 skrev klubben kontrakt på en egen lokal som vi renoverade under sommaren.

 

Från och med HT-18 erbjöd vi bara träning i vår egna lokal på Skruvvägen 6B, som låg i Dyrsten industriområde i Herrestad. 

 

Inför HT2023 var vi tvungna att lämna vår lokal på grund utav höjda hyreskostnader. I och med att vi flyttade ut ur lokalen på Skruvvägen gick vi tillbaka till Herrestadsskolans gymnastiksal, som numera heter Kisslebergsskolans gymnastiksal, samtidigt som vi fick ett stort medlemstapp. 

 

Klubben har under sina verksamhetsår haft framgångar på tävlingar främst inom kata där klubbens aktiva bl.a. tagit flera SM-medaljer, även inom Shai har det funnits framgångar med bl.a. flera femte placeringar och deltagande på Europacuptävlingar.

Klubben har även arrangerat läger, tävlingar och utbildningar med arrangemanget av DM och Corax-cup 2015 som största arrangemang.

I dagsläget är vi ca 20 medlemmar, men vi arbetar på att öka vår verksamhet.​

bottom of page